Magunkról

A MartinCar autókereskedés alapjai 1994-ig nyúlnak vissza. A cég működését családi vállalkozás keretein belül kezdte meg Debrecenben, autós kiegészítők és extra felszerelések, kényelmi extrák forgalmazásával.
 

A tulajdonosokban már induláskor megfogalmazódott a mai napig szem előtt tartott legfőbb vezérelv és törekvés: „MartinCar az elégedett ügyfélért”
 

Az évek alatt a cég palettája és portfoliója egyre bővült. Mindezen fejlődésnek és a sok-sok befektetett munkának köszönhetően napjainkra a megye és Debrecen város egyik legdinamikusabb és talán legnívósabb használtautó kereskedésévé és elektronikai autó extra forgalmazójává nőtte ki magát. A MartinCar a kezdeti egy állásos kis eldugott mellékutcai régi műhelyből, lépésről-lépésre haladva, jelenleg Debrecen belvárosának egyik legforgalmasabb sugár útján található, modern, új építésű épület komplexumig tartó fejlődési utat járt be. Ennek köszönhetően teljesen Európai szinten és körülmények között várja minden kedves régi és leendő ügyfelét.
 

A cég tulajdonosai mögött hosszú távú szakmai, cégvezetői és kereskedelmi tapasztalat áll. Már az alapokat is magas fokon, Műszaki egyetemen és Közgazdasági egyetemen elsajátítva léptek a dolgos mindennapokba. Az indulás óta eltelt immáron több mint 20 éves tapasztalat, valamint a cég dolgozóinak folyamatos szakirányú képzése és tudása garantálja az ügyfelek magas minőségű kiszolgálását.
 

Tudatos jövőt építve a MartinCar folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket és teszi mindezt úgy, hogy az eddigi tapasztalatokat felhasználva és kamatoztatva, a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtja az ügyfeleknek a hosszú távú jövőben is.