phone
Értékesítés:
+36 70 4 323 868
+36 30 200 99 75
+36 30 2 644 644
phone
Okmány ügyintézés:
+36 70 4 323 868
phone
Műszaki vezető:
+36 70 724 68 11
map
Központ:
H-4031 Debrecen
István út 92-94
map
2.sz Telephely:
H-4002 Debrecen
Szikgát, Szikgáti út
Bizományos értékesítés

Bizományos értékesítés

Prémium szolgáltatás az elégedett ügyfélért !
 

Gyorsan hatékonyan jó áron szeretné eladni autóját? Meggyőződésünk, hogy ebben Debrecenben a MartinCar az Ön legjobb partnere. Modern Európai körülmények között írásos megállapodás keretein belül szakembereink több mint 20 éves tapasztalatát felhasználva a lehető legrövidebb időn belül új tulajdonost keresünk az autójának.  A nálunk bizományban elhelyezett gépkocsik állapotának megőrzését felelősségbiztosítással komplex magas biztonságú védelmi riasztó és kamera rendszerrel valamint stabil körbekerített mechanikai védelemmel szavatoljuk. Minden autót úgy kezelünk, mint a sajátunkat. Hirdetéseink párhuzamosan futnak Magyarországon leginkább kedvelt és látogatott autó hirdetési felületein, weboldalain.
 Miért előnyős mindez az Ön számára?
 

 • Az írásos bizományosi szerződés garantálja a leadáskori állapotot, a km futásteljesítményt és az eladási árat vagy külön feltüntetett egyedi igényeket.
   
 • Idegen esetleges bizonytalan kilétű érdeklődőket nem kell saját otthonában sem napközben sem pedig esti órákban vagy éppen hétvégén fogadnia. Így családja és privát szférája zavartalan maradhat.
   
 •  A gépjárműről állapot és felszereltség függvényében 50-80 db körüli poszter méretűre nagyítható minőségi Extra HD fénykép és egy 5-10 perces videó készül. Így akár az ország legtávolabbi pontjáról érdeklődők is bizalommal indulnak el a kiszemelt autó megvásárlására.
   
 • A bizományba átvett gépjárművet ápoljuk, mossuk, karban tartjuk. Folyamatosan ellenőrizzük műszaki állapotát (pl: akkumulátor töltöttségi szint, olajszint stb) Ez garantálja Önnek, hogy autóját az érdeklődő mindig a legelőnyösebb oldaláról ismerheti meg.
   
 •  Az érdeklődő/vevő kérésének megfelelően az autó szakszervizben történő átvizsgálását, próba útját azonnali hatállyal biztosítjuk.
   
 • Igény szerint a vevő meglévő autóját beszámítjuk, hogy az Öné minél hamarabb gazdára találjon.
   
 • Több akciós autófinanszírozásból és hitelből választhat autójának vevője, amelynek a gyors és szakszerű ügyintézését elvégezzük, így Ön ügyintézés nélkül gyorsan kényelmesen hozzájut a gépjármű vételárához.
   
 • Bizományosi díjazásunk fix, az írásos megállapodásban előre rögzített, így nincsenek későbbi meglepetés költségek.
   
 • Az átlagos más kereskedésekkel ellentétben a MartinCar nem számít fel semmilyen havi, karbantartási, vagy tárolási díjat!!  

 

A gépjármű átvételekor teljes körű tanácsadást nyújtunk és állapotfelmérést végzünk. Az átírási ügyintézését és a biztosításkötést gyors határidővel helyben intézzük.
 

További kérdések esetén is szívesen állunk rendelkezésére:
 

info@martincar.hu 06 30 200-99-75